Оригінальна подача Олів’є в лаваші

Від такої подачі всіма улюбленого салату гості будуть у захваті. По праву Олів’є можна вважати королем всіх салатів. Без нього дуже складно уявити якесь свято. Пропонуємо спробувати більш цікаву версію, яку однозначно оцінять всі належним чином. Подавати його ми будемо у вигляді ситного закуски. Змітається зі столу в мить, повірте. Рекомендую всім.

Інгредієнти:

  • 2 лаваші
  • 250 гр вареної ковбаси
  • 3 картоплі
  • 1 морква
  • 4 яйця
  • 3 столові ложки консервованого горошку
  • 2 огірки
  • 3 столові ложки майонезу
  • 1 пучок зелені
  • 30 гр зеленої цибулі

Приготування:

  1. Насамперед попередньо відварюємо картоплю, моркву та яйця. Потім очищаємо .
  2. Використовуючи тертку, натираємо моркву та картоплю. Після чого також натираємо білок, жовток та ковбасу.
  3. Потім ріжемо огірки , а зелень подрібнюємо.
  4. Тепер збираємо нашу закуску. Розкладаємо лаваш та добре змащуємо його майонезом.
  5. Викладаємо рівномірно картоплю. Солимо і перчимо на смак.
  6. Після чого також рівномірно розподіляємо ковбасу та зелень.
  7. Потім укладаємо огірки та накриваємо морквою.
  8. Тепер присипаємо все яйцями та доповнюємо консервованим горошком.
  9. Згортаємо лаваш у щільний рулет і обертаємо харчовою плівкою. Відправляємо в холодильник на кілька годин.
  10. Після потрібного часу закуску можна нарізати порційно і подавати до столу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: