Оригінальна подача Олів’є в лаваші
від Denzhyttya
20 Грудня, 2021
Від такої подачі всіма улюбленого салату гості будуть у захваті. По праву Олів’є можна вважати королем всіх салатів. Без нього дуже складно уявити якесь свято. Пропонуємо спробувати більш цікаву версію, яку однозначно оцінять всі належним чином. Подавати його ми будемо у вигляді ситного закуски. Змітається зі столу в мить, повірте. Рекомендую всім.
Інгредієнти:
- 2 лаваші
- 250 гр вареної ковбаси
- 3 картоплі
- 1 морква
- 4 яйця
- 3 столові ложки консервованого горошку
- 2 огірки
- 3 столові ложки майонезу
- 1 пучок зелені
- 30 гр зеленої цибулі
Приготування:
- Насамперед попередньо відварюємо картоплю, моркву та яйця. Потім очищаємо .
- Використовуючи тертку, натираємо моркву та картоплю. Після чого також натираємо білок, жовток та ковбасу.
- Потім ріжемо огірки , а зелень подрібнюємо.
- Тепер збираємо нашу закуску. Розкладаємо лаваш та добре змащуємо його майонезом.
- Викладаємо рівномірно картоплю. Солимо і перчимо на смак.
- Після чого також рівномірно розподіляємо ковбасу та зелень.
- Потім укладаємо огірки та накриваємо морквою.
- Тепер присипаємо все яйцями та доповнюємо консервованим горошком.
- Згортаємо лаваш у щільний рулет і обертаємо харчовою плівкою. Відправляємо в холодильник на кілька годин.
- Після потрібного часу закуску можна нарізати порційно і подавати до столу.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua