Ось так баклажани по-корейськи я готую весь сезон
19 Вересня, 2022
Сьогодні хочу поділитися рецептом баклажани по-корейськи. Всіх підкуповують своїм незвичайним, вишуканим, гострим смаком. У нас така заготівля у сезон баклажанів, у холодильнику є практично завжди. Тому що це смачно та готується швидко.
Інгредієнти:
- Баклажани – 2 шт.
- Перець болгарський – 3 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Часник – 2-3 зуб.
- Цукор – 1 ч.л.
- Соєвий оцет – 1 ст.л.
- Оцет 9% – 2-3 ст.л.
- Сіль за смаком
Приготування:
- Баклажани 2 середніх наріжемо соломкою. Додаємо сіль половину ч.л., перемішуємо і залишаємо на хвилин 15. За цей час підготуємо все інше, болгарський перець наріжемо соломкою.
- Велику цибулину наріжемо чверть кільцями. Моркву натремо на тертці для корейської моркви. Кладемо всі овочі в салатник. Тепер беремо сковороду, наливаємо трохи олії, розігріваємо.
- З баклажан зливаємо рідину, що утворилася. Можна промити за бажанням, я не промиваю. Кладемо на сковороду і смажимо до готовності.
- Тепер гарячі баклажани кладемо до овочів.
- Додайте 1 ст.л. соєвого соусу, 3-4 зубчики часнику, 1 ч.л. цукру та вливаємо оцет, я додаю 2 ст.л. 9 оцту. Можна додати більше або менше, все залежить від вашого смаку.
- Перемішуємо і прибираємо в холодильник настоятися хоча б на 2 години. Тепер дістаємо та насолоджуємося.
Смачного!
Джерело:
zhyttia.com.ua