Ось так баклажани по-корейськи я готую весь сезон

Сьогодні хочу поділитися рецептом баклажани по-корейськи. Всіх підкуповують своїм незвичайним, вишуканим, гострим смаком. У нас така заготівля у сезон баклажанів, у холодильнику є практично завжди. Тому що це смачно та готується швидко.

Інгредієнти:

  • Баклажани – 2 шт.
  • Перець болгарський – 3 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Часник – 2-3 зуб.
  • Цукор – 1 ч.л.
  • Соєвий оцет – 1 ст.л.
  • Оцет 9% – 2-3 ст.л.
  • Сіль за смаком

Приготування:

  1. Баклажани 2 середніх наріжемо соломкою. Додаємо сіль половину ч.л., перемішуємо і залишаємо на хвилин 15. За цей час підготуємо все інше, болгарський перець наріжемо соломкою.Ось так баклажани по-корейськи я готую весь сезон
  2. Велику цибулину наріжемо чверть кільцями. Моркву натремо на тертці для корейської моркви. Кладемо всі овочі в салатник. Тепер беремо сковороду, наливаємо трохи олії, розігріваємо.
  3. З баклажан зливаємо рідину, що утворилася. Можна промити за бажанням, я не промиваю. Кладемо на сковороду і смажимо до готовності.Ось так баклажани по-корейськи я готую весь сезон
  4. Тепер гарячі баклажани кладемо до овочів.
  5. Додайте 1 ст.л. соєвого соусу, 3-4 зубчики часнику, 1 ч.л. цукру та вливаємо оцет, я додаю 2 ст.л. 9 оцту. Можна додати більше або менше, все залежить від вашого смаку.Ось так баклажани по-корейськи я готую весь сезон
  6. Перемішуємо і прибираємо в холодильник настоятися хоча б на 2 години. Тепер дістаємо та насолоджуємося.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: