Пальчики оближеш! Беру шампіньйони, картоплю і фарш, готую зрази на сковорідці
від Denzhyttya
8 Січня, 2021
Цей рецепт став “паличкою-виручалочкою” на моїй кухні. Рідні в захваті від цих зразів, дуже смачні.
Інгредієнти:
- Картопля – 1 кілограм;
- Яйце – 1 штука;
- Борошно – 3 столові ложки;
- Сіль і перець – за смаком
Для начинки:
- Фарш – 400 грам;
- Цибуля – 1 головка;
- Морква – 1 штука;
- Печериці – 170 грам;
- Часник – 1 зубчик;
- Кріп або петрушка – за смаком;
- Сіль і перець – за смаком;
- Соняшникова олія – для смаження
Приготування:
- Зваримо картоплю. Цибулю наріжемо і обсмажити на олії до м’якості, додамо терту моркву і смажимо ще приблизно дві хвилини.
- Гриби дрібно нарізаємо і відправимо в сковороду до цибулі і морквини.
- Посолити, можна додамо вершкове масло. Смажимо близько 7 хвилин.
- Обсмажити фарш поруч з овочами.
- Потім перемішаємо і смажимо ще близько семи хвилин. Посолити і поперчити. Видавимо через прес часник в цю ж сковороду. Додамо дрібно посічену зелень. Перемішаємо. Знімаємо з плити.
- Готову картоплю розімніть, розіб’ємо в пюре яйце, посолити і поперчити. Просіємо в пюре борошно і замісимо тісто.Тепер набираємо в руку пюре, робимо в ньому поглиблення і викладаємо начинку.Зліпимо зрази.Обсмажуємо з двох сторін приблизно по 2 хвилини.
Зрази будуть ще смачніші, якщо ви подасте їх зі сметаною. Приємного вам смаку!
Джерело:
mandarynka.com.ua