Пальчики оближеш! Беру шампіньйони, картоплю і фарш, готую зрази на сковорідці

Цей рецепт став “паличкою-виручалочкою” на моїй кухні. Рідні в захваті від цих зразів, дуже смачні.

Інгредієнти:

  • Картопля – 1 кілограм;
  • Яйце – 1 штука;
  • Борошно – 3 столові ложки;
  • Сіль і перець – за смаком

Для начинки:

  • Фарш – 400 грам;
  • Цибуля – 1 головка;
  • Морква – 1 штука;
  • Печериці – 170 грам;
  • Часник – 1 зубчик;
  • Кріп або петрушка – за смаком;
  • Сіль і перець – за смаком;
  • Соняшникова олія – для смаження

Приготування:

  1. Зваримо картоплю. Цибулю наріжемо і обсмажити на олії до м’якості, додамо терту моркву і смажимо ще приблизно дві хвилини.
  2. Гриби дрібно нарізаємо і відправимо в сковороду до цибулі і морквини.
  3. Посолити, можна додамо вершкове масло. Смажимо близько 7 хвилин.
  4. Обсмажити фарш поруч з овочами.
  5. Потім перемішаємо і смажимо ще близько семи хвилин. Посолити і поперчити. Видавимо через прес часник в цю ж сковороду. Додамо дрібно посічену зелень. Перемішаємо. Знімаємо з плити.Пальчики оближеш! Беру шампіньйони, картоплю і фарш, готую зрази на сковорідці
  6. Готову картоплю розімніть, розіб’ємо в пюре яйце, посолити і поперчити. Просіємо в пюре борошно і замісимо тісто.Пальчики оближеш! Беру шампіньйони, картоплю і фарш, готую зрази на сковорідціТепер набираємо в руку пюре, робимо в ньому поглиблення і викладаємо начинку.Пальчики оближеш! Беру шампіньйони, картоплю і фарш, готую зрази на сковорідціЗліпимо зрази.Пальчики оближеш! Беру шампіньйони, картоплю і фарш, готую зрази на сковорідціОбсмажуємо з двох сторін приблизно по 2 хвилини.Пальчики оближеш! Беру шампіньйони, картоплю і фарш, готую зрази на сковорідці

Зрази будуть ще смачніші, якщо ви подасте їх зі сметаною. Приємного вам смаку!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: