Печінка по-царськи – дуже смачна, ніжна і соковита страва

Печінка по-царськи – дуже ніжна, соковита і смачна страва з печінки. Любителі печінки по достоїнству оцінять цю страву. Вона може подаватися і як гарячою так і холодною. Смачно як в гарячому вигляді, так і в холодному .

Інгредієнти:

  • Печінка – 500-600 – г
  • Ріпчаста цибуля – 3 штуки
  • Морква – 3 штуки
  • Крупа манна – півсклянки
  • Молоко – півсклянки
  • Майонез – 1 столова ложка
  • Яйця -1 штука
  • Перець, сіль за смаком.

Приготування:

  1. Печінку пропустити через м’ясорубку або подрібнити блендером.
  2. Додати манку і молоко. Посолити, поперчити, добре перемішати і залишити на годину-півтори для набухання манки.
  3. Моркву натерти на крупній тертці, цибулю дрібно порізати. Цибулю і моркву припустити в рослинному маслі – до м’якості. Підсолити.
  4. Яйця змішати з майонезом і трохи збити.
  5. Печінку розділити на три частини, овочі – на дві.
  6. У змащену форму викласти частину печінки, на неї-частину овочів. Шари повторити.
  7. Верхнім шаром покласти печінку, на неї вилити яєчно – майонезну суміш.
  8. Випікати в розігрітій духовці при температурі 180 градусів 40 – 50 хвилин.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: