Печінка , що тане в роті!

Печінка це дуже корисний, смачний продукт і до того ж недорогий, але при неправильному приготуванні  печінка може бути  жорсткою, гіркою, зі специфічним смаком. Сьогодні поділимося з вами  секретами приготування  печінки. За цим рецептом печінка виходить  – ніжна, м’яка, соковита! Підходить до будь-якого гарніру.

Інгредієнти:

  • 600 г печінки ( свиняча чи яловича)
  • одна велика цибулина
  • 200 мл молока
  • 200 г сметани
  • 4 ст. л. борошна
  • сіль, чорний перець за смаком

Приготування:

  1.  Печінку промиваємо, прибираємо плівку, нарізаємо невеликими шматочками. Перекладаємо печінку в миску, промиваємо доти, поки вода не стане прозорою. Посипаємо чайною ложкою соди і залишаємо на 10 хвилин, завдяки цьому прийому  печінка завжди у вас вийде ніжною і м’якою.Печінка що тане в роті! Весь секрет у приготуванні
  2. Після чого печінку добре промиваємо, заливаємо молоком і залишаємо на 20 хвилин.Печінка що тане в роті! Весь секрет у приготуванні
  3. Печінку обвалюємо в борошні, я це роблю в пакеті: перекладаю печінку в пакет, додаю борошно, пакет зав’язую і гарненько перемішую, щоб мука  розподілилася по всім шматочкам.Печінка що тане в роті! Весь секрет у приготуванні
  4. Цибулю нарізаємо півкільцями і обсмажуємо на соняшниковій олії до рум’яного кольору.
  5. Потім цибулю прибираємо, а в сковорідку перекладаємо  печінку.Печінка що тане в роті! Весь секрет у приготуванні
  6. Посипаємо цукром, знадобиться буквально пів чайної ложки і обсмажуємо 10 хвилин на середньому вогні. Цукор при обсмажуванні необхідно додавати для того, щоб печінка вийшла ніжна.
  7. Після чого додаємо обсмажену цибулю, сметану, сіль і чорний перець за смаком, перемішуємо і тушкуємо 3 хвилини.Печінка що тане в роті! Весь секрет у приготуванні
  8. Така смачна печінка виходить, що всі будуть просити добавки!Печінка що тане в роті! Весь секрет у приготуванні

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: