Печінкові рогалики, шедевр в світі закусок
від Denzhyttya
28 Грудня, 2021
Така закуска на святковий стіл стане справжньою окрасою свята. Готується все дуже просто і зі звичайного набору продуктів.
Інгредієнти:
- печінка, 350 г
- яйця, 2 шт
- молоко, 250 мл
- сіль, 1 ч.л
- перець, 12 ч.л
- борошно, 100 г
- олія соняшникова, 25 мл
Для приготування начинки необхідно:
- морква і цибуля по 1 шт
- сир вершковий, 300 г
- часник, 2 зубчики
- кріп
- сметана, 50 г
- сіль, перець, спеції
Приготування:
- Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо до готовності на олії.
- Морква натираємо на грубій терці і додаємо моркву, обсмажуємо до м’якості моркви.
- Шматочки печінки подрібнюємо за допомогою блендера.
- Порада: печінку беріть будь-яку, свинячу або курячу.
- Яйця змішуємо з сіллю, перцем і борошном, молоком і збиваємо блендером до однорідності.
- Додаємо в масу печінку подрібнену і перебиваємо до однорідності.
- Смажимо млинці на сковороді і охолоджуємо. Не робіть печінкові млинці грубими.
- Коли перевертаєте, змащуйте поверхню соняшниковою олією, щоб млинці були рум’яними. У вас повинно вийти близько 10 млинців. Охолоджуємо.
- Цибулю з морквою, часником і сметаною перебиваємо блендером до однорідності.
- Овочі змішуємо з сиром, нарізаною зеленню, сіллю і перцем, перемішуємо
- Змащуємо млинець начинкою, розрізаємо його на 8 частин і кожну звертаємо рогалик.
Рогалики красиво викладаємо на тарілку і прикрашаємо за смаком.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua
Позначки