Печінковий рулет з сирною начинкою. Чудова закуска

від Denzhyttya
15 Жовтня, 2020

Представляємо Вам блюдо фантастичної краси і смаку – печінковий рулет з сирною начинкою!
Продукти:
- Яловича печінка – 1 кг.
- Велика морква – 1 шт.
- Сир плавлений – 150 гр.
- Цибуля – 2 шт.
- Спеції
- Рослинна олія – 20 мл.
- Часник – 2 зубки
- Вершкове масло – 100 гр.
- Сіль – 1 ч. Ложка
Як приготувати печінковий рулет:
- Підготувати печінку до тушіння, гарно помити і вирізати жили.
- Шаткуємо невеликими смужками – і складаємо в товстостінний посуд з невеликою кількістю олії.
- Пару хвилин смажимо, потім наливаємо приблизно третю частину склянки води. Тушкуємо, перевертаючи час від часу скибочки печінки, близько півгодини.
- Масло вершкове повинне бути м”яке. Розминаємо його разом з плавленим сиром так, щоб вийшла однорідна крем-паста.
- Додаємо роздавлений пресом часничок, солимо, як нам подобається. Туди ж додаємо приправи (це можуть бути різні мелені перці або сушені трави і так далі).
- Моркву нарізаємо тоненькою соломкою або натираємо , дрібно нарізаємо цибулю або також натираємо . Овочі змішуємо і пасеруємо 6-8 хвилин на будь-якому маслі – пісному або вершковому.
- Тушковану печінку (охолоджену) і підсмажені овочі переправляємо в комбайн (міксер, блендер) і перетворюємо в паштет, приправляючи його за смаком перцем та іншими спеціями.
- Розкладаємо на кухонному столі лист кулінарного пергаменту, на ньому формуємо корж-пласт з печінкової маси.
- Поверх неї розподіляємо шар сирної пасти, «скочуємо» рулет і ховаємо на 4 години (а краще на ніч) в холод.
При подачі красиво нарізаємо рулетик, наприклад, скибочками навскоси. А декорувати можна гілочками кропу і зернятками граната або ягодами калини.
Смачного!
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.
Джерело:
likecooking.ru