Печиво, яке тане в роті. Ніжне, без яєць і розпушувача
від Denzhyttya
14 Вересня, 2020
Дивлячись на список інгредієнтів до цього печива, важко уявити результат, адже в складі немає ні яєць, ні розпушувача або соди.
Проте випічка виходить дуже м’якою і ніжною, що тане в роті.
Пісочне печиво зберігається кілька днів, тому можете робити декілька порцій .
Але надовго такі ласощі не затримуються, тим більше якщо в будинку є діти.
Складові:
- Вершкове масло 250 г
- Цукрова пудра 1 скл.
- Соняшникова олія 80 мл
- Крохмаль 4 ст. л.
- Пшеничне борошно 3,5 скл.
- Ванільний цукор 10 г
Рецепт приготування:
- У глибоку миску помістіть розм’якшене вершкове масло, 0,5 скл. цукрової пудри, ванільний цукор і влийте олію (вона повинна бути свіжою, без запаху). Змішайте все за допомогою блендера або міксера.
- Продовжуючи змішувати, всипте крохмаль, а потім 1 скл. борошна, добре перемішайте.
- Додайте ще 1 скл. муки і замішуйте тісто вже ложкою.
- Викладіть тісто на стіл, посипаний 1 скл. борошна, починайте замішувати його руками і в процесі додайте решту борошна.
- Розділіть тісто на 3 частини, кожну скачайте ковбаскою. Наріжте скачане тісто на кільця.
- Деко застеліть пекарським папером і викладіть на нього печиво. Випікайте 15 хвилин при температурі 180 градусів.
- Готове печиво посипте цукровою пудрою, поки воно гаряче.
Смачного!
Джерело:
likecooking.ru