Печиво Бармак з волоськими горіхами – покроковий рецепт
від Denzhyttya
16 Січня, 2021
Бармак – дуже смачне печиво. Виглядає воно як невеликі рулетики з начинкою з горіхів. Ці ласощі досить легко приготувати, виходить воно дуже смачним, а продукти використовуються бюджетні.
Тому якщо ви не знаєте, чим здивувати своїх близьких, приготуйте їм Бармак. Вони будуть в захваті.
Інгредієнти:
Для тіста
- 35 грам вершкового масла
- 100 грам сметани
- 170 грам пшеничного борошна
- дрібка солі
Для начинки
- 100 г волоських горіхів
- 150 грам цукру
- 40 грам вершкового масла
Приготування:
Волоські горіхи подрібнюємо, а потім перекладаємо на розпечену сковороду і злегка обсмажуємо. Вершкове масло розтоплюємо і додаємо до горіхів, все добре перемішуємо і залишаємо охолоджуватись.
Приготуємо тісто.
- У миску наливаємо розтоплене вершкове масло, додаємо сметану дрібку солі. Добре перемішуємо. В отриману масу просіваємо борошно і замішуємо тісто. Потім накриваємо його рушником і в такому вигляді залишаємо на 10 хвилин.
- Готове тісто розкачуємо в тонкий пласт і нарізаємо на 6 частин. Розкладаємо по квадратах начинку, розрівнюємо її, а потім скручуємо їх в рулетики.
- Заготівлю перекладаємо на деко, застелене пергаментним папером. І ставимо в духовку, розігріту до 160 градусів.
- Випікаємо ласощі протягом 25 хвилин, потім присипаємо пудрою і подаємо до столу.
Смачного!
Джерело:
mandarynka.com.ua