Печиво Бармак з волоськими горіхами – покроковий рецепт

Бармак – дуже смачне печиво. Виглядає воно як невеликі рулетики з начинкою з горіхів. Ці ласощі досить легко приготувати, виходить воно дуже смачним, а продукти використовуються  бюджетні.

Тому якщо ви не знаєте, чим здивувати своїх близьких, приготуйте їм Бармак. Вони будуть в захваті.

Інгредієнти:

Для тіста

  • 35 грам вершкового масла
  • 100 грам сметани
  • 170 грам пшеничного борошна
  • дрібка солі

Для начинки

  • 100 г волоських горіхів
  • 150 грам цукру
  • 40 грам вершкового масла

Приготування:

Волоські горіхи подрібнюємо, а потім перекладаємо на розпечену сковороду і злегка обсмажуємо. Вершкове масло розтоплюємо і додаємо до горіхів, все добре перемішуємо і залишаємо охолоджуватись.

Приготуємо тісто.

  1. У миску наливаємо розтоплене вершкове масло, додаємо сметану дрібку солі. Добре перемішуємо. В отриману масу просіваємо борошно і замішуємо тісто. Потім накриваємо його рушником і в такому вигляді залишаємо на 10 хвилин.
  2. Готове тісто розкачуємо в тонкий пласт і нарізаємо на 6 частин. Розкладаємо по квадратах начинку, розрівнюємо її, а потім скручуємо їх в рулетики.
  3. Заготівлю перекладаємо на деко, застелене пергаментним папером. І ставимо в духовку, розігріту до 160 градусів.
  4. Випікаємо ласощі протягом 25 хвилин, потім присипаємо пудрою і подаємо до столу.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: