Домашнє морозиво: простіше простого – відмінний рецепт

Найсмачніше морозиво може бути тільки домашнє морозиво, виготовлене з любов’ю і без шкідливих добавок. Сьогодні ми пропонуємо Вам саме такий рецепт.

Від смаку домашнього десерту будуть у захваті і дорослі і діти, а Ви більше не станете купувати магазинний продукт.

Інгредієнти:

  • 200 мл 33% вершків
  • 70 г згущеного молока
  • 5 г ванільного цукру

 Приготування:

  1. Вершки збити віночком поки вони повністю не загустіють.
  2. Додати до збитих вершків згущене молоко і ванільний цукор, збити до такої ж густої консистенції.
  3. Отримана маса викладається в ємність, розрівнюється лопаткою.
  4. Ємність обов’язково потрібно щільно закрити кришкою, відправивши в морозильну камеру на 3 години.
  5. Через 3 години морозиво дістати, перемішати, розрівняти, поставити в морозилку. Залишити на 5 годин.
  6. Через відведений час домашнє морозиво готове. Подавайте його в формі кульок, поливаючи улюбленим сиропом або варенням.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: