Печиво на кефірі: ніжне, смачне, тане в роті!
від Denzhyttya
4 Вересня, 2021
Сьогодні ми розповімо нашим любителям готувати простий рецепт печива на кефірі. Тісто виходить м’яким і ніжним, немов слойка.
Рецепт печива на кефірі
Інгредієнти:
- 1 куряче яйце
- 1 ст. л. цукру
- 100 г кефіру
- 250 г вершкового масла
- 1 ч. л. розпушувача
- пшеничне борошно
Приготування:
- Для початку збиваємо віночком куряче яйце в глибокій ємності. Додаємо до нього цукор, кефір і розм’якшене при кімнатній температурі вершкове масло. Гарненько перемішаємо.
- Поступово до одержаної маси потрібно додавати борошно з розпушувачем. Потрібно вимісити м’яке і еластичне тісто, Яке не буде приставати до рук.
- Розкачуємо його завтовшки приблизно 1 сантиметр. Посипаємо цукром і формуємо печево за допомогою спеціальних фоормочек. Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 15-20 хвилин.
До речі, також в тісто можна додати для аромату ванільний цукор.
Наперед бажаємо нашим ласунам смачного!
Джерело:
vazhnoznat.com