Перець по-корейськи на зиму. Дуже смачний болгарський перець на зиму

Солодкий перець відмінно підходить для готування різних страв і заготовок. Часто всі роблять консервовані салати, які за смаком дуже нагадують страви зі свіжих овочів. Така закуска завжди знайде своє місце на столі.

Інгредієнти:

  • болгарський перець, 1.7 кг
  • зелень свіжа за смаком, по пучку
  • часник, 6 зубчиків
  • гострий перець, половина стручка
  • оцет 9%, 100 мл
  • олія соняшникова, 100 мл
  • перець, 1 ч.л
  • цукор, 4 ст.л
  • сіль, 2 ст.л

Приготування:

  1. Щоб салат вийшов не тільки смачним, але і красивим, вибирайте різнокольорові перчинки, м’ясисті і щільні. Зелень беріть за смаком: базилік, кріп, петрушка або кінза.
  2. Перець ріжемо тонкою соломкою, подрібнюємо зелень. Змішуємо перець, зелень, подрібнений часник, сіль і цукор, перець, олію і оцет. Перемішуємо.
  3. Залишаємо на 2 години, періодично перемішуючи.
  4. Розкладаємо салат в чисті банки, ущільнюємо і заливаємо розсолом.Перець по-корейськи на зиму. Дуже смачний болгарський перець на зиму
  5. Накриваємо кришками і ставимо в каструлю на рушник.
  6. Наливаємо теплу воду по плечики банок і стерилізуємо з моменту закипання води 15 хвилин.
  7. Кришки закручуємо і після охолодження ставимо в підвал або в комору.Перець по-корейськи на зиму. Дуже смачний болгарський перець на зиму

Салат прекрасно поєднується з різними гарнірами і закусками з м’яса і риби. Його можна додавати в овочеве рагу, борщ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: