«Підсіли» на цю скумбрію, ну дуже смачна
3 Червня, 2022
Сьогодні ділюся рецептом скумбрії в духовці, яка підкорила нашу сім’ю з першого приготування. Рецепт не новий, він уже давно гуляє по інтернету, але я його роблю у двох варіантах, у паприці та в кетчупі (у кетчупі мені подобається більше)
Приготуйте і ви зі мною цю рибку та оціните який варіант подобається вам.
Інгредієнти:
- Скумбрія-філе – 2шт
- Паприка – 1ч.л
- Сіль – 0,5ч.л
- Перець – за смаком
- Соняшникова олія – 2ст.л
- Часник – 2зубчики
Рецепт другий (у кетчупі)
- Філе – 2шт
- Олія соняшникова – 1ст.л
- Кетчуп – 1ст.л
- Сіль, перець – за смаком
- Часник – 2зубчики
Приготування:
- Тож почнемо. Рибу миємо та відокремлюємо від кісток, можна взяти готове філе. Ще нам знадобиться кетчуп, паприка, олія, сіль, чорний мелений перець, і часник.
- Рибу укладаємо шкіркою вниз на застелений пергаментом лист, пергамент можна злегка змастити олією.
- Готуємо першу суміш, до паприки додаємо давлений часник і олію, а також сіль та чорний мелений перець.
- Все добре перемішуємо та змащуємо половину риби.
- Друга суміш така сама тільки замість паприки додаємо кетчуп і трохи менше солі, так як кетчуп солоний.
- Запікаємо скумбрію при температурі 180 градусів приблизно 20-30 хвилин.
Джерело:
zhyttia.com.ua