Пиріг з лаваша з сиром на швидку руку

Рецепт рум’яного, повітряного сирного пирога. Шари лаваша, під час випікання просочуються, і пиріг виходить дуже ніжним і повітряним.

Метод приготування дуже простий, пиріг виходить чудовим. Спробуйте приготувати, ця пишна випічка обов’язково всім сподобається.

Інгредієнти:

  • Лаваш тонкий – 2 листи (великих)
  • Молоко – 200 мл
  • Сметана – 100 г
  • Сир твердий – 250 г
  • Яйця – 3 шт.
  • Сіль, чорний перець – за смаком

Приготування:

  1. Нарізаємо листи лаваша за розміром форми для випікання (у мене прямокутна форма).
  2. Саму форму змащуємо олією без запаху.
  3. Укладаємо лист лаваша і змащуємо лаваш сметаною.
  4. Потім, посипаємо сиром, тертим на середній терці.
  5. Далі, знову кладемо лист лаваша і змащуємо сметаною. Посипаємо сиром.
  6. Таким чином, збираємо шари пирога, поки не закінчаться підготовлені продукти.
  7. Потім готуємо заливку для пирога.
  8. Збиваємо три яйця з молоком, з додаванням чорного меленого перцю і солі за смаком.
  9. Наливаємо в форму, прямо на пиріг, яєчно-молочну заливку.
  10. Залишаємо пару хвилин, щоб шари пирога просочилися і посипаємо зверху тертим сиром.
  11. Розігріваємо духовку до 180 ° C і випікаємо пиріг 30-35 хвилин.
  12. Під час випікання стежте за пирогом, якщо сир почне підгоряти, то накрийте форму фольгою.
  13. Пиріг виходить пишним, з приємним сирно-вершковим смаком.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: