Пісочне печиво — прекрасне доповнення до будь-якого чаювання

  • Смачне, ароматне, розсипчасте і просте в приготуванні.
Пісочне печиво — прекрасне доповнення до будь-якого чаювання

Пісочне печиво з прекрасною серединкою з варення і хрусткою горіховою посипкою зовсім просте в приготуванні, але при цьому дуже і дуже красиве, помітне, апетитне.

Про те, що це частування нікого не залишить байдужим і говорити не доводиться. Скільки не приготуєш, все йде відразу і без зволікання, з першою ж заваркою чаю.

Інгредієнти:

    • Масло вершкове — 250 г.
    • Яйця — 2 шт.
    • Коричневий цукор — 100 г.
    • Борошно пшеничне — 300 г.
    • Горіхи волоські — 1,5 склянки
    • Густий джем — за смаком

Приготування:

    1. Яйця розділити на білки та жовтки.
    2. М’яке вершкове масло збити з цукром, додати жовтки та борошно. Замісити тісто. Накатати кульок.
    3. Перемолоти в блендері волоські горіхи в крихту.
    4. Білки злегка збити виделкою до легкої пінки.
    5. Вмокнути кульки в білок і обваляти відразу в горіхах.
    6. Викласти кульки на деко застелене пергаментом. Великим пальцем зробити по центру поглиблення в кожній кульці.
    7. Випікати печиво при t 170 градусів. Через 5 хвилин після того як печиво постоїть в духовці ще раз пальцем втиснути по центру і випікати далі 15-20 хвилин, поки печиво придбає золотистий колір.
    8. Остудити трохи печиво і ложкою викласти в середину джем. Можна печиво ще раз поставити на 5 хв в духовку, щоб джем злегка схопився.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: