Подрібнюю лаваш, змішую з яйцями та на сковороду. Виходить смачна “лінива піца”

“Лінива піца” на основі з лаваша. Готується на сковороді, виходить дуже ситно та смачно. Для цього рецепту не потрібно замішувати тісто, не потрібна духовка. Інгредієнти для начинки можна використовувати будь-які. Можна приготувати для сніданку або для перекусу протягом дня.

Інгредієнти:

  • Лаваш – 150-200 г
  • Яйця – 3 шт.
  • Молоко – 50 мл.
  • Ковбаса – 100 г
  • Сир твердий – 50-100 г
  • Помідор – 1 шт.
  • Сіль, приправа “прованські трави” – 1/2 ч. л. або за смаком

Приготування:

  1. Я готуватиму в сковороді діаметром 26 см. Потрібно лаваша 150 г, можна використовувати 200 г, але не більше.
  2. Лаваш скрутити та настригти соломкою, можна подрібнити ножем, як зручніше.Подрібнюю лаваш, змішую з яйцями та на сковороду. Виходить смачна "лінива піца"
  3. Окремо змішати яйця, молоко, трави, сіль якщо буде потрібно. Солі я додаю зовсім небагато, але її кількість залежатиме від того, наскільки солоний лаваш. Орієнтуйтесь самі.Подрібнюю лаваш, змішую з яйцями та на сковороду. Виходить смачна "лінива піца"
  4. Залити лаваш яєчною сумішшю.Подрібнюю лаваш, змішую з яйцями та на сковороду. Виходить смачна "лінива піца"
  5. Перемішати так, щоб весь лаваш був покритий цією сумішшю.
  6. Сковороду змастити олією, викладаємо основу з лаваша. Сковороду попередньо на плиті не нагріваю. Викладаю всі інгредієнти у холодну сковороду.Подрібнюю лаваш, змішую з яйцями та на сковороду. Виходить смачна "лінива піца"
  7. Основі надати щільну, рівну форму.Подрібнюю лаваш, змішую з яйцями та на сковороду. Виходить смачна "лінива піца"
  8. Згори ковбаса, можна використовувати м’ясо, гриби.Подрібнюю лаваш, змішую з яйцями та на сковороду. Виходить смачна "лінива піца"
  9. Помідор та сир. Можна додати болгарський перець, що любите.Подрібнюю лаваш, змішую з яйцями та на сковороду. Виходить смачна "лінива піца"
  10. Готуємо під кришкою, на вогні нижче за середнє, до 20 хвилин. Я готувала на режимі (3 із 12) 20 хвилин. За цей час все повністю приготувалось.Подрібнюю лаваш, змішую з яйцями та на сковороду. Виходить смачна "лінива піца"

Основа з лаваша виходить м’яка, смачна.

Смачно і в теплому і холодному вигляді, в холодному вигляді основа так само залишається м’якою.Подрібнюю лаваш, змішую з яйцями та на сковороду. Виходить смачна "лінива піца"

Нашвидкуруч такий рецепт завжди виручить, якщо є лаваш.Подрібнюю лаваш, змішую з яйцями та на сковороду. Виходить смачна "лінива піца"

Приготуйте, спробуйте, а якщо Ви теж так готуєте, я буду рада, що нагадала.

Смачного.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: