Подруга поділилася рецептом коржів, а сьогодні з ранку я спекла. Від аромату прокинулася вся сім’я!

Даний рецепт допоможе вам приготувати без зусиль коржі на сніданок або перекус. Так що візьміть собі на озброєння!

Інгредієнти:

  • Кефір – одна склянка;
  • Борошно пшеничне – дві склянки;
  • Сир – 150 г (будь-який);
  • Сіль, сода, цукор – по пів чайної ложки.

Приготування:

  1. Кефір повинен бути теплий, налийте його в відповідний посуд. Всипте цукор, соду, сіль і перемішайте. Відставте в сторону на 5 хвилин.
  2. Сир дрібно натріть і всипте в кефірну суміш. Туди ж відправте борошно і вимісіть тісто. Вимішуйте спочатку ложкою, а після руками ще кілька хвилин.
  3. Отримане тісто розділіть на п’ять шматків і кожен розкачайте в коржик.
  4. У сковорідку налийте трохи олії, нагрійте і обсмажте коржі по черзі до рум’яності з однієї й іншої сторони. Смажте по декілька хвилин на вогні середньої інтенсивності.
  5. Подавайте в гарячому вигляді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: