Показую, яку “смакоту” я готую з лаваша та капусти на сковорідці
від Denzhyttya
14 Грудня, 2021
Тим, хто на дієті – не дивитися! Калорійно, ситно і, звичайно, смачно. Той самий рецепт-виручалочка, коли немає часу готувати пиріжки, а їх так хочеться. Сьогодні готую смачно з лаваша та капусти на сковорідці, з тістом возиться не треба, а виходить також смачно. Спробуйте!
Інгредієнти:
- Лаваш – 2 листи
Для начинки:
- Капуста – 700-800г.
- Цибуля порей або ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Вершкове масло – 20-30 г.
Для кляра:
- Яйця – 2 шт.
- Сметана – 4-5 ст. ложок
- Сир – 40-50 г.
- Борошно – 3 ст. ложки
- Сіль, перець – за смаком
- Соняшникова олія – для смаження
Приготування:
- Спершу готую начинку. У мене сьогодні смажена капуста з цибулею пореєм та морквою.
- Далі роблю кляр: у мисці змішую яйця зі сметаною, додаю за бажанням натертий на дрібній тертці сир, трохи борошна, сіль, перець до смаку, добре перемішую і кляр готовий.
- На лист лаваша викладаю начинку ( охолоджену).
- Згортаю лаваш із начинкою та нарізаю на невеликі шматочки.
- Кожен шматочок вмочую в клярі.
- І обсмажую з двох боків до рум’яності.
Ось така смакота виходить і зовсім не гірше за пиріжки. Готуйте, пробуйте і нехай вам буде смачно!
Джерело:
zhyttia.com.ua