Польський мазурек
від Denzhyttya
28 Березня, 2021
Інгредієнти:
- Яйце куряче 9 шт.
- Масло вершкове 200 г
- Ванільний цукор 1 ч. л.
- Борошно пшеничне 300 г
- Цукрова пудра 140 г
- Апельсин 1 шт.
- Апельсиновий сік 100 мл
- Цукор 150 г
- Кукурудзяний крохмаль 2 ст. л.
- Мигдаль 100 г (смажений)
- Цукати 100 г
- Олія соняшникова 1 ст. л.
- Харчовий барвник за смаком (рожевого кольору)
Приготування:
- Три яйця зварити круто, жовтки розтерти з цукровою пудрою і ванільним цукром. Вершкове масло розтерти з борошном. Все змішати, накрити серветкою, поставити в холод на 30 хвилин.
- Розкачати, викласти у форму, сформувавши бортики. Запікати при 170 ° С 10 хвилин.
- Взяти 6 яєць, відокремити жовтки від білків. Жовтки змішати з апельсиновим соком, 150 г цукру і цедрою апельсина.
- Білки збити, ввести в суміш, додати крохмаль, барвник, цукати, мигдаль і апельсин.
- Перемішати. Вилити в форму з тістом, поставити в духовку при 180 ° С на 20 хвилин.
Смачного!
Джерело:
popoisty.com