Проста смакота до чаю за 10 хвилин + час на випічку
Прості і швидкі в приготуванні сирні булочки.
Продукти, які потрібні:
- Листкове тісто – 250 г (один пласт);
- Сир домашній – 180 г;
- Цукор – 1 ст. л .;
- Яйце – 1 шт;
- Ванільний цукор – 1 ч. л.;
- Шоколад білий – 40 г;
- Родзинки– 40 г.
Переходимо до процесу приготування сирних булочок
У сир вбиваємо яйце. Всипаємо пів ложки цукру і пів порції ванільного цукру. Ретельно все перемішуємо за допомогою віночка чи виделки.
Беремо пласт листкового тіста і розкачуємо за допомогою качалки. Розподіляємо по тісту сирну начинку. Присипаємо родзинками. Скручуємо пласт в рулет.
Ріжемо його на вісім шматочків.
Булочки можна покласти у формочки для кексів ( щоб тісто не попливло)
Духовку включаємо на 180 °, щоб нагрілася, і ставимо приблизно на 30 хв.
Шоколад розтоплюємо будь-яким зручним для вас методом і поливаємо ним готові булочки.
Порада: дуже просто шоколад можна розтопити в пакеті – просто покладіть його в пакетик і опустіть в гарячу воду. Через хвилину шоколад розтане.
Зверху можна ще присипати цукатами.
Дуже красиво випічка виглядає в розрізі.