Просте і дуже смачне: хрустке печиво!
від Denzhyttya
2 Грудня, 2020
Готується печиво просто і виходить смачно.
Інгредієнти:
- масло вершкове або маргарин, 250 г;
- борошно, 2 склянки;
- сметана жирна, 230 г;
- цукор за смаком.
Приготування
- Покладіть масло в морозильну камеру на 30 – 40 хвилин і потім натріть його на крупній тертці, змішайте з просіяним борошном і перетріть до крихти.
- Додаємо сметану, вимішуємо м’яке тісто, накриваємо плівкою і ставимо в морозильну камеру на 30 хвилин.
- Робочу поверхню присипаємо борошном і розгортаємо тісто в невеликий і товстий пласт, посипаємо його цукром і розкачуємо в більший пласт.
- За допомогою формочок видавлюємо печиво або просто ріжемо його на квадратики, ромбики, прямокутники, трикутники і т.д.
- Застеляємо пергаментом деко і викладаємо печиво.
- Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо протягом 20 хвилин.
Смачного!
Джерело:
poradnytsya.info