Простий і смачний суп з вермішеллю
від Denzhyttya
29 Вересня, 2020
Простий і смачний суп з вермішеллю особливо полюбляють малята, адже в цьому страва нічого не потрібно пережовувати — їж і насолоджуйся запашними ароматами!
Набір продуктів:
- курка (будь-які частини птиці) — 500 г;
- картопля — 2 шт.;
- сіль, перець, кріп;
- цибуля — 1 шт.;
- вермішель — 150 г;
- солодка морква — 2 шт.
Приготування страви:
- Поміщаємо в каструлю попередньо оброблені порційні частини птиці, наповнюємо посуд трьома літрами питної води. Додаємо кілька гілочок петрушки, невелику очищену морквину, промиту цибулину разом з лушпинням, лаврове листя ( 1 шт.).
- Відварюємо продукти до готовності м’яса, проціджуємо бульйон. Частини курки відкладаємо на тарілку.
- Очищаємо і промиваємо овочі, нарізаємо їх невеликими шматочками, опускаємо в курячий бульйон, приправляємо його сіллю. Варимо суп приблизно 20 хв., потім всипаємо вермішель, додаємо шматочки курки, перчимо страву, додаємо дрібно нарізаний кріп. Акуратно все перемішуємо. Як тільки суп закипить , вимикаємо вогонь.