Гороховий суп з копченими реберцями

Гороховий суп з копченими реберцями

Набір продуктів:

  • олія;
  • картопля — 2 шт.;
  • реберця свинячі — 350 г;
  • горох лущений (половинки) — 80 г;
  • цибуля ріпчаста;
  • морква;
  • сіль, перець.

Особливості приготування:

  1. Ретельно промиваємо горох під струменем води, поки вона не стане прозорою, залишаємо продукт в рідині.
  2. Копчені реберця рубаємо невеликими шматками, обсмажуємо в олії до золотистого  кольору. Аромат  по кухні — приголомшливий!
  3. Викладаємо в каструлю м’ясо, з допомогою силіконової лопатки . Заливаємо  двома літрами води.
  4. Варимо  півгодини, потім додаємо горох. Перемішуємо , продовжуємо приготування ще 15 хвилин, не забуваючи знімати піну.
  5. Тепер викладаємо нарізану кубиками картоплю, нарізані соломкою й обсмажені в олії овочі: цибулю і моркву. Приправляємо суп сіллю і перцем, варимо до готовності .

Подаємо першу страву в порційних тарілках, посипаємо  свіжою зеленню.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: