Простіше-простого! Ніжне, пісочне печиво, що тане в роті, на сметані і з горіховою начинкою – це дуже смачно!

Ніжне, пісочне печиво, що тане в роті, на сметані і з начинкою з волоських горіхів. Це дуже смачно!

Рецепт печива з волоськими горіхами

Інгредієнти:

Для тіста:

  • 500 г борошна
  • 250 г сметани 20%
  • 1 ч. л. розпушувача
  • Дрібка солі
  • 180 г холодного вершкового масла

Для начинки:

  • 150 г очищених волоських горіхів
  • 150 г цукру
  • 40 г вершкового масла

Приготування:

  1. У чаші змішати борошно, сіль, розпушувач
  2. До борошняної суміші додати маленькі шматочки вершкового масла і руками зробити масляно-борошняну крихту (зручно використовувати міксер з насадкою весло), але у мене на дачі добре все вийшло руками.
  3. В отриману суміш додати сметану та вимісити тісто. На початку здаватиметься, що сметани мало і тісто не вимішується, але все добре виміситься))
  4. Забираємо тісто в холодильник, на час приготування начинки.
  5. Волоські горіхи подрібнюємо в блендері, додаємо цукор і розтоплене вершкове масло, все добре перемішуємо.
  6. Тісто розкачуємо на силіконовому килимку (або між 2 листами пергаменту), товщиною приблизно 2 мм (можна ще тонше), воно збільшиться у розмірі і якщо зробити товсті, то буде не дуже, хоча теж смачно).
  7. Розрізаємо тісто на квадратики приблизно по 10 см, викладаємо начинку і вдавлюємо начинку в тісто. Згортаємо рулетик і злегка защипуємо краї, кладемо швом вниз і як би злегка придавлюємо, але не сильно, це рулетик а не коржик)) нам потрібно, щоб рулетик не розвернувся в духовці.
    Простіше-простого! Ніжне, пісочне печиво, що тане в роті, на сметані і з горіховою начинкою - це дуже смачно!
  8. Випікаємо 25 хвилин при 180 градусах.
  9. Посипаємо цукровою пудрою) Приємного чаювання! Буду вдячна за ❤️.Простіше-простого! Ніжне, пісочне печиво, що тане в роті, на сметані і з горіховою начинкою - це дуже смачно!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: