Просто складіть капусту у пакет. Смачний рецепт квашеної капусти
від Denzhyttya
1 Листопада, 2021
Якщо ви погоджуєтесь зі мною, що багато квашеної капусти не буває, готуйте її в пакеті разом зі мною!
Рецепт – унікальний! І, напевно, ви здивуєтеся, наскільки він простий, а капуста виходить ідеально проквашеною та дуже смачною!
Вже за 48 годин капусту можна буде їсти!
Інгредієнти:
- капуста 1 кг
- морква 1 шт
- сіль 1 ст. л
- цукор 1 ст. л
Приготування:
- Наріжте білокачанну капусту на дрібну тонку соломку за допомогою ножа або спеціальної шатківниці.
- Перекладіть капусту в окрему миску і відразу натріть до неї свіжу моркву за допомогою звичайної великої тертки.
- Посоліть овочі і добре перемішайте їх вручну.
- Під час цього рекомендую трохи приминати капусту, щоб швидше дала сік.
- Перекладайте овочі в пакет або відразу в кілька залежно від об’єму нарізаної капусти.
- Увага! Пакети мають бути цілими. Можна скористатися спеціальними поліетиленовими пакетами із пластиковим замком.
- Зав’язуйте пакет щільно та відправляйте у холодильник.
- Через 6 годин струсіть вміст пакета. Повторюйте ці дії кожні 6 годин та знову залишайте капусту в холодильнику. Через 48 годин зробіть пробу і якщо все влаштовує – їжте квашену капусту на здоров’я!
Джерело:
mandarynka.com.ua
Позначки