Просто загортаю фарш з будь-якою начинкою в фольгу і готую на сковорідці за 20 хвилин

Таку страву можна приготувати не тільки на вечерю для родини, але і на святковий стіл. Цю страву можна подавати, як в гарячому вигляді в якості м’ясної страви, так і в холодному в якості закуски, замінивши ковбасу або шинку. Виходить дуже смачно і цікаво, тому цей рецепт у багатьох приживеться. До того ж страва виглядає досить ефектно. Так що ви зможете здивувати близьких.

Інгредієнти:

  • 600 г будь-якого фаршу
  • 12 перепелиних яєць (якщо курячі, то досить трьох)
  • Зелень в залежності від смаку (тут шпинат)
  • 40 г молока
  • 20 г або 2 ст. ложки вівсяних пластівців
  • Перець, спеції, сіль в залежності від смаку

Приготування:

  1. Нагрійте молоко до гарячого стану і залийте ним вівсяні пластівці. Накрийте кришкою і залиште до тих пір, поки в пластівці не вбереться молоко.Просто загортаю фарш з будь-якою начинкою в фольгу і готую на сковорідці за 20 хвилин
  2. Фарш посоліть, приправте улюбленими спеціями. Якщо будете кожен раз використовувати різні, то і смак буде інший. Тут ми приправили часником, перцем і мускатним горіхом.
  3. Вівсяні пластівці додайте у фарш і перемішайте.Просто загортаю фарш з будь-якою начинкою в фольгу і готую на сковорідці за 20 хвилин
  4. Відріжте три листа фольги розміром 40 на 30 см.
  5. Відступіть 10 см від краю і викладіть третину фаршу.
  6. Викладіть листя шпинату, а на них перепелині яйця. Можете взяти курячі, але їх доведеться подрібнити. А взагалі можете з начинкою фантазувати.Просто загортаю фарш з будь-якою начинкою в фольгу і готую на сковорідці за 20 хвилин
  7. Загорніть за допомогою фольги в рулет і можете посипати зверху паприкою, щоб страва була яскравіша.Просто загортаю фарш з будь-якою начинкою в фольгу і готую на сковорідці за 20 хвилин
  8. Всього з такої кількості інгредієнтів виходить три рулети.Просто загортаю фарш з будь-якою начинкою в фольгу і готую на сковорідці за 20 хвилин
  9. Поставте на вогонь сковорідку, нагрійте і потім покладіть рулети. Обсмажуйте їх на вогні трохи менше середнього по 5 хвилин з кожного боку. Олію додавати не потрібно, сковорідка повинна бути сухою.
    Просто загортаю фарш з будь-якою начинкою в фольгу і готую на сковорідці за 20 хвилин
  10. Після цього залийте рулетики на третину гарячою водою (вона повинна їх покрити).
  11. Готуйте на вогні слабкої інтенсивності під кришкою 8-10 хвилин. Просто загортаю фарш з будь-якою начинкою в фольгу і готую на сковорідці за 20 хвилин

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: