Простий і смачний рецепт на вечерю
від Denzhyttya
31 Липня, 2021
Капустяні котлети виходять соковитими і смачними, фарш не розпадається, не стає жорстким при обсмажуванні.
Інгредієнти:
- капуста, 500 г
- фарш будь-який, 600 г
- цибуля, 1 шт
- сіль перець
- вода, 50 мл
- сухарі панірувальні, 100 г
- борошно
- яйце, 1 шт
Приготування:
- Молоду капусту і цибулю подрібнюємо в блендері в крихту. Не потрібно дрібнити в кашу, вийде дуже рідка маса, яка не дасть котлетам бути цілими при обсмажуванні.
- Змішуємо фарш з масою, додаємо тертий часник за смаком, спеції, сіль, дрібно січений кріп, яйце, перець, сухарі і перемішуємо.
- Порада: капуста прекрасно замінюється цвітною капустою або кабачками, а панірувальні сухарі – манною крупою.
- Формуємо котлети і обсмажуємо їх на олії з двох сторін.
- Укладаємо в казанок або каструлю з товстими стінками, наливаємо воду і тушкуємо на невеликому вогні близько 15 хвилин.
- Подаємо з салатами зі свіжих овочів, гострими, домашніми соусами і аджикою.
Джерело:
mandarynka.com.ua
Позначки