Простий рецепт шоколадних панкейків до сніданку

  • Шоколадні панкейки гарно смакуватимуть на сніданок.

Завдяки американській кухні світ дізнався про так звані панкейки. Вони дещо схожі на млинці або ж оладки.  Панкейки є відмінною ідеєю для сніданку. А шоколадні неймовірно смачні і при цьому дуже запашні.

Рецепт панкейків

Інгредієнти:

  • Несквік або ж какао-порошок — 5 столових ложок
  • рослинна олія — близько 4 столових ложок
  • розпушувач тіста — 1 столова ложка
  • сіль — близько половини чайної ложки
  • цукор ванільний — близько 1 чайної ложки
  • цукор — 3 столових ложки
  • молоко — близько 1 склянки
  • борошно — 1 склянка
  • яйця — 2 штуки

Приготування:

  1. Спочатку слід взяти ємність, розбити у неї яйця, додати молоко і рослинну олію, добре збити за допомогою віночка.
  2. Далі додати сіль разом з ванільним і звичайним цукром, а також борошно з розпушувачем тіста. Гарненько усе перемішати між собою.
  3. Додати какао-порошок або ж Несквік і знову усе збити.
  4. Сковороду поставити на вогонь. Змащувати її при цьому не потрібно. Треба її нагріти.
  5. Готувати панкейки треба, як і млинці або оладки, виливаючи тісто на середину сковороди. Щойно з’являться бульбашки, слід перевернути їх на інший бік і також обсмажити.

Подавати такі ласощі можна як зі сметаною, так і з варенням, рідким шоколадом, згущеним молоком.

Соус до панкейків

Інгредієнти:

  • ванілін — половина чайної ложки
  • жирні вершки — близько 6 столових ложок
  • цукровий пісок — 3 столових ложки
  • вершкове масло — близько 25 грамів
  • вода — 110 мл
  • чорний шоколад — близько 170 грамів

Приготування:

  1. Спочатку слід взяти ємність і вилити у неї воду. Поставити на піч і закип’ятити. Додати цукровий пісок, після чого гарненько перемішати усе, поки цукор не розчиниться повністю.
  2. Розламати плитку шоколаду і додати у воду з цукром. Масло вершкове подрібнити і додати сюди ж. Усе перемішати.
  3. Тепер ємність слід прибрати з печі. Суміш повинна вийти однорідною. Наприкінці додається основа у вигляді жирних вершків разом з ваніліном.

Таким соусом слід поливати готові панкейки, поки вони ще гарячі. Завдяки ваніліну у складі смаколик є неймовірно ароматним і смачним.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: