Пишний омлет в духовці. Готується з 4 інгредієнтів: легко і доступно

Ніколи не робили в духовці омлет? Виходить корисно і ніжно. Це чудова страва для обіду або сніданку.

Інгредієнти:

  • Шість штук яєць
  • 300 мілілітрів молока
  • 100 г сиру
  • 20 грам масла (вершкового)
  • Солі взяти як звикли

Приготування:

Всі знають, що найкращий за смаком омлет або яєчню можна приготувати з яєць домашніх.

  1.  Класти його треба неодмінно на теплу тарілочку . Тоді не опаде його пишність, весь сік не витече.
  2. Найкраще посипати свіжими зеленими листочками зверху, коли омлет вже готовий.
  3. Змішайте  яйця і молоко, посоліть як вам подобається. Збийте віночком або міксером.
  4. Натріть сир і змішайте його з яєчною масою.
  5. Сковорідку (без ручки) треба промазати шматочком вершкового масла і вилити на дно готову масу омлету.
  6. Запікати потрібно в заздалегідь нагрітій до 200 град. духовці 20 – 25 хв. Однак це залежить від вашої духовки. Так що дивіться, щоб омлет не підгорів.

Він добре поєднується з багатьма іншими стравами, особливо з м’яса і свіжих овочів. З салатами, в складі яких присутні помідори.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: