Рецепт ароматного пирога із яблуками

У цьому пирозі дуже багато ароматної, бурштинової, яблучної начинки, яка робить пиріг вологим та ніжним. Начинку можна зробити і сирною.

Інгредієнти:

  • борошно, 300 г
  • розпушувач, 10 г
  • цукор, 50 г
  • вершкове масло, 180 г
  • сир домашній, 500 г
  • цукор, 100 г
  • ванілін до смаку
  • яйце, 1 шт
  • яблука, 3 шт
  • кориця за смаком та бажанням

Приготування:

  1. Просіюємо борошно і змішуємо з цукром, розпушувачем і шматочками охолодженого вершкового масла. Перетираємо масу в крихту.
  2. Сир змішуємо з яйцем, цукром та ваніліном, перебиваємо все занурювальним блендером.
  3. Яблука очищаємо від шкірки та натираємо на великій тертці, змішуємо з цукром та корицею.
  4. Форму застеляємо пергаментом і висипаємо шар тіста, кладемо шар сиру, потім шар яблук, шар крихти, сир, яблука і далі чергуємо. Останній шар – крихта.
  5. Випікаємо при 170 градусах близько 1 години, щоб пиріг став добре рум’яним.
  6. Охолоджуємо у формі, прибираємо її та подаємо до столу.

Рецепт ароматного пирога із яблуками: спокійно замінить торт

Пиріг на вигляд в розрізі більше нагадує торт з коржами і різними начинками. Виходить дуже ніжним.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: