Повітряні пиріжки з нереально смачною начинкою

Тісто в таких пиріжках чудово поєднується з рисовою начинкою. Пиріжки виходять пишними, начинка ніжною та ситною, готується все просто та швидко.

Інгредієнти:

  • вода тепла та молоко по 100 мл
  • борошно, 320 г
  • сіль та цукор по 1 ч.л
  • дріжджі, 2 ч. л
  • олія, 2 ст.л

Для начинки необхідно :

  • рис, 100 г
  • печінка будь-яка, 300 г
  • цибуля, 1 шт
  • сіль, перець, зелень, спеції

Приготування:

  1. Змішуємо тепле молоко та воду, додаємо сіль та цукор, дріжджі, перемішуємо.
  2. Всипаємо просіяне борошно і вливаємо олію, вимішуємо тісто.
    Порада: може борошна буде мало, тоді додайте, але не багато, щоб не забити масу і не зробити пиріжки жорсткими.
  3. Рис відварюємо у підсоленій воді, охолоджуємо.
  4. Печінку беріть будь-яку, обсмажуйте із цибулею.
  5. Наприкінці додаємо сіль та перець. Подрібнюємо за допомогою блендера чи м’ясорубки, змішуємо з рисом.
  6. Формуємо пиріжки, викладаємо на форму, застелену пергаментом, накриваємо і залишаємо на 5 – 10 хвилин.Повітряні пиріжки з нереально смачною начинкою
  7. Змащуємо збитим яйцем.Повітряні пиріжки з нереально смачною начинкою
  8. Випікаємо при 180 градусах близько 20 хвилин.

Тістечка з такою начинкою завжди мають успіх, виходять апетитними ситними, добре пропікаються.Повітряні пиріжки з нереально смачною начинкою

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: