Рецепт домашнього морозива з кавуна. Діти його обожнюють
від Denzhyttya
17 Червня, 2021
Сьогодні ми з вами будемо готувати дуже смачне морозиво . Його обожнюють діти і дорослі. Чудовий смаколик у літню спеку.
Складові:
- М’якоть кавуна без кісточок – 500 г
- Лимонний сік – 0, 5 лимона
- Свіжа м’ята – 2-3 листочка
Як приготувати морозиво з кавуна:
- Зрізаємо шкірку з кавуна і очищаємо м’якоть від кісточок. Нарізаємо кавун невеликими шматочками.
Видавлюємо сік половинки лимона. - Кладемо кавун в блендер, додаємо лимонний сік і збиваємо до однорідної маси. Додаємо трохи меду, щоб підсолодити десерт.Для освіжаючого смаку, додаємо кілька подрібнених листочків свіжої м’яти.Замість листочків свіжої м’яти можна додати дрібку сушеної.
- Розливаємо сік по формочках. Можна використати формочки для льоду, формочки для морозива або пластикові стаканчики.
- Після того, як морозиво розлили по формочках, вставляємо у кожне морозиво посередині дерев’яну паличку.
- Ставимо десерт в морозильну камеру на ніч, щоб він застиг.
Кавунове морозиво готове!
Джерело:
smachno.ua