Рецепт Фантастичного торта з налисників

Цей рецепт тортика просто дивовижний, він легкий і смачний! Побалуйте і здивуйте своїх рідних, я впевнена, сподобається він всім, адже це ” Фантастичний млинцевий торт “!

Нічого складного немає, проте  результат просто дивовижний! Потрібно заздалегідь напекти шоколадних млинців за улюбленим рецептом, у мене є свій:

Інгредієнти:

  • 500 мл молока
  • 5 шт. яєць
  • 2 ст. л. цукру
  • дрібка солі
  • 2-3 ст. ложки какао
  • 2 ст. л. рослинної олії
  • 180 г борошна.

Беремо яйця , трішки взбиваємо з цукром, додаємо сіль, половину  молока , борошно і все добре перемішуємо , щоб не було грудочок . Далі виливаємо молоко  що залишилось та олію , перемішуємо і дивимось на консистенцію тіста , якщо тісто густувате , то потрібно трішки ще додати молока. Тепер випікаємо наші налисники.

Тепер впікаємо наші  наші налисники .

Для торта з налисників нам потрібні також фрукти , мені найбільш подобається поєднання вишні з сметанним кремом. Можна брати сухофрукти які вам подобаються , а також фрукти консервовані , свіжі, в”ялені і т.д.

Далі все дуже просто.

  • млинці шоколадні— 10 штук
  • сир ( творог)  — 200 грам
  • сметана  – 0.5 л ( будь якої жирності , але з жирнішої виходить смачніше крем)
  • желатин швидкорозчинний— 25 грам
  • вода або молоко— 150  мл ( для розведення желатину)
  • цукор— 150-180 гр
  • ванільний цукор ( пакетик)
  • глазур шоколадна—(для прикраси торта)
  • Будь-які сезонні фрукти-ягоди— ( краще вишня, апельсин,  консервований ананас чи персик ) . Можна чорнослив , курагу)

Приготування:

Фантастичний млинцевий торт - фото крок 1 1. Отже, для тортика знадобиться 10 шоколадних млинців, фрукти-ягоди (у мене пішло 250 г полуниці, три ківі, один апельсин), форма роз’ємна 20-22 см і харчова плівка. приступимо! Фантастичний млинцевий торт - фото крок 2 2. Розчиніть желатин у воді або молоці.

Фантастичний млинцевий торт - фото крок 3 3. Сметану, сир , цукор та ванільний крем перебийте блендером ( можна просто сметана+ цукор без сиру) ,додайте желатин і перемішайте. Відставте поки крем, щоб він трохи охолов і став густішим, тоді легше з ним працювати. Фантастичний млинцевий торт - фото крок 4 4. Підготуйте ягоди-фрукти: вимийте, очистіть ківі і апельсин, ківі поріжте шматочками, апельсин поріжте шматочками, у полуниці обірвемо хвостики.(взимку полуницю можна замінити на морожену чи консервовану вишню.)

Фантастичний млинцевий торт - фото крок 5 5. Роз’ємну форму застеліть добре харчовою плівкою, щоб борта теж були прикриті. Покладіть на дно перший млинець, змастіть його кремом Фантастичний млинцевий торт - фото крок 6 6. Візьміть піалочку, вкладіть в неї млинець, щоб утворився такий мішечок, покладіть крему 2 ст. ложки  і фрукти.

Фантастичний млинцевий торт - фото крок 7 7. Трошки призберіть мішечок, сам по собі триматися він не буде, тому я взяла відразу 8 піалочок і робила мішечки одночасно. Фантастичний млинцевий торт - фото крок 8 8. Тепер акуратно виставляйте мішечки один за одним в форму. Спираючись один на одного, вони не будуть відкриватися. поправте, щоб вони красиво стояли.

Фантастичний млинцевий торт - фото крок 9 9. Між  мішечками покладіть  ягоди і фрукти. Фантастичний млинцевий торт - фото крок 10 10. Залийте все кремом так, щоб він протік і між мішечків, залиште дві-три ложки крему для наступного кроку. Фантастичний млинцевий торт - фото крок 11 11. Покладіть останній млинець, зверху змастіть його кремом. Фантастичний млинцевий торт - фото крок 12 12. Готово, тепер відправте тортик в холодильник на 1-2 години  (можна й довше).

Фантастичний млинцевий торт - фото крок 13 13. Розтопіть плитку шоколаду або зваріть глазур, у мене рецепт глазурі простий: 2 ст. л. какао, 3 ст. л. цукру, 40 г масла вершкового та 40 мл молока, все з’єднати на повільному вогні, прогріти, поки не розтане масло. Фантастичний млинцевий торт - фото крок 14 14. Дістаньте тортик з холодильника, приберіть форму, обережно зніміть харчову плівку. Зверху покрийте глазур’ю. Фантастичний млинцевий торт - фото крок 15 15. Прикрасьте за бажанням. Фантастичний млинцевий торт - фото крок 16 16.   Замість мішечків , можна просто начинити налисники , як ми це робимо завжди ( у вигляді трубочок, конвертиків і т.д..) і потім по колу викласти їх , а далі процес той же – заливаємо кремом, кладемо фрукти  і зверху  накриваємо млинцем , як описано вище)

Торт в розрізі виходить красивезним і дуже смачним . Обов”язково спробуйте . Така незвичайна подача налисників не залишить нікого байдужим. Торт дуже-дуже смачний!

Приємного чаювання!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: