Рецепт консервації на зиму. Овочеве асорті – пальчики оближеш

Овочеве асорті виходить дуже смачним і ароматним, така закуска виглядає відмінно на святковому столі, я подаю і на обід, вечерю.

Інгредієнти:

  • капуста, 700 г
  • помідори, 3 шт
  • солодкий перець, 2 шт
  • цибуля, 1 шт
  • зелень
  • часник, по 2 зубчики в банку
  • перець горошком по 4 шт в банку
  • сіль, 2 ст.л
  • цукор, 4 ст.л
  • оцет 9%, 50 мл

Приготування:

  1. Капусту тонко шаткуємо, перець і помідори ріжемо шматочками.
  2. Цибулю ріжемо тонкими півкільцями. Зелень за смаком дрібно подрібнюємо.
  3. У стерилізовані банки укладаємо перець горошком, зубчики часнику, шар цибулі, шар капусти, перцю і помідорів.
  4. Вливаємо кип’яток в кожну банку і накриваємо кришками, залишаємо на 5 хвилин.
  5. Зливаємо воду в каструлю і додаємо сіль і цукор.
  6. Порада: всі інгредієнти (сіль, цукор і оцет) розраховуйте уважно.
  7. Доводимо маринад до кипіння, вливаємо оцет і кип’ятимо.
  8. Розливаємо маринад в банки, закручуємо кришками і перевертаємо, укутуємо.
  9. Зберігаємо консервацію в підвалі або в коморі.

Рецепт консервації на зиму. Овочеве асорті - пальчики оближеш

Овочі виходять дуже смачними, хрусткими, капуста просто дивовижна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: