Рецепт омлету в духовці. Виходить повітряним, ніжним, з яскравим вершковим смаком

Такий омлет виходить дуже повітряним, ніжним, з яскравим вершковим смаком та ароматом. Головне, просто дотримуйтесь рецепту і у вас все вийде.

Інгредієнти:

  • яйця, 10 шт
  • молоко, 500 мл
  • сіль, 5 г
  • вершкове масло, 50 г

Приготування:

  1. Форму скляну круглу змащуємо шаром вершкового масла. Форма повинна бути високою, щоб омлет, який піднімається, не опав і не виплив.
  2. Яйця змішуємо з молоком та сіллю, просто перемішуємо, збивати не потрібно, акуратно вимішуємо віночком. Виливаємо масу у форму.
  3. Запікаємо 30 – 40 хвилин при 180 градусах. Омлет повинен піднятися у 1.5 – 2 рази. Чим вище, тим довше випікається.
  4. Дверцята не відчиняємо, щоб омлет не опав. Охолоджуємо в духовці протягом 5-7 хвилин.
  5. Викладати будь-який омлет зі сковороди або духовки потрібно на теплу тарілку, щоб він не опав.Рецепт омлету з дитсадка в духовці. Виходить повітряним, ніжним, з яскравим вершковим смаком

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: