Рецепт приготування соковитого минтаю в духовці
від Denzhyttya
12 Грудня, 2021
Сьогодні готую на вечерю соковитий минтай у духовці. Це простий та смачний рецепт. З великим задоволенням таку рибу їдять діти. Прекрасно поєднується з багатьма гарнірами – картопляним пюре, рисом і навіть гречкою. Невеликий набір продуктів, трохи часу та смачна вечеря на столі, особливо, якщо гарнір вже є.
Приготування:
- На невеликій кількості рослинної олії обсмажити до м’якості нашатковану цибулю і натерту моркву.
- У форму для запікання, яку нічим не змащую, поміщаю філе минтаю. Додаю за смаком сіль та перець.
- В окремій мисці змішую гірчицю та соєвий соус.
- Підготовленим соусом змащую філе риби.
- Потім викладаю на рибу обсмажені овочі та змащую їх сметаною.
- Відправляю до духовки, розігріту до 180 градусів на 25 хвилин. Режим нагрівання духовки верх-низ.
За таким рецептом смачно виходить будь-яка біла риба. Червону, якщо чесно, не пробувала так готувати. І не обов’язково використовувати філе, можна цілу рибу просто нарізати на порційні шматочки і приготувати так само.
Джерело:
zhyttia.com.ua
Позначки