Рецепт приготування соковитого минтаю в духовці

Сьогодні готую на вечерю соковитий минтай у духовці. Це простий та смачний рецепт. З великим задоволенням таку рибу їдять діти. Прекрасно поєднується з багатьма гарнірами – картопляним пюре, рисом і навіть гречкою. Невеликий набір продуктів, трохи часу та смачна вечеря на столі, особливо, якщо гарнір вже є.

Приготування:

  1. На невеликій кількості рослинної олії обсмажити до м’якості нашатковану цибулю і натерту моркву.Рецепт приготування соковитого минтаю в духовці
  2. У форму для запікання, яку нічим не змащую, поміщаю філе минтаю. Додаю за смаком сіль та перець.Рецепт приготування соковитого минтаю в духовці
  3. В окремій мисці змішую гірчицю та соєвий соус.Рецепт приготування соковитого минтаю в духовці
  4. Підготовленим соусом змащую філе риби.Рецепт приготування соковитого минтаю в духовці
  5. Потім викладаю на рибу обсмажені овочі та змащую їх сметаною.Рецепт приготування соковитого минтаю в духовці
  6. Відправляю до духовки, розігріту до 180 градусів на 25 хвилин. Режим нагрівання духовки верх-низ.Рецепт приготування соковитого минтаю в духовці

За таким рецептом смачно виходить будь-яка біла риба. Червону, якщо чесно, не пробувала так готувати. І не обов’язково використовувати філе, можна цілу рибу просто нарізати на порційні шматочки і приготувати так само.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: