Рецепт салату “Шпроти під шубою”
від Denzhyttya
22 Лютого, 2022
Цей салат вже обійшов салат оселедець під шубою. Хто встиг спробувати такий салат відразу зберігають у своїх записних книгах. Пропоную спробувати і вам.
Інгредієнти:
- Шпроти – 150 г
- Картопля – 2 шт
- Морква – 1 шт
- Буряк – 1\2 шт
- Яйця – 2 шт
- Майонез
Приготування:
- Моркву, буряк, картоплю та яйця відварюємо до готовності.
- Беремо роз’ємну форму, викладаємо в неї першим шаром натерту на великій тертці картоплю. Змащуємо майонезом.
- Потім рівним шаром викладаємо шпроти та змащуємо майонезом.
- Третій шар морква, натерта на дрібній тертці (її ми не змащуємо майонезом).
- Далі на моркву викладаємо шар яєць натертих на дрібній тертці та змащуємо майонезом.
- Завершальний шар буряк натертий на дрібній тертці, його можна змастити майонезом або залишити без нього, тут на любителя.
Прикрасити салат можна на свій розсуд. Приємного смаку!
Джерело:
zhyttia.com.ua