Рецепт шашличків з курки в духовці
від Denzhyttya
11 Жовтня, 2021
Представляємо вам рецепт чудових шашличків з курки, приготованих в духовці. Страва виходить гарна, смачна, дуже апетитна. Цей низькокалорійний шашличок здивує вас пікантним смаком.
Оригінальний маринад з часником і коріандром дарують м’ясу чарівний аромат. Прикрасьте свій святковий стіл і порадуйте близьких людей.
Інгредієнти:
- філе курки – 600 г
- соняшникова олія – 2 ст.л
- часник – 2 зубчики
- цукор – 1 ст.л
- коріандр – 1 ст.л. (Сухий або свіжий)
- соєвий соус – 1 ст. л
- перець червоний мелений, сіль
Приготування:
- Насамперед підготуйте шпажки. Замочіть їх у воді хвилин на 30. Після такої процедури шпажки НЕ будуть горіти і не вберуть в себе дорогоцінний сік з м’яса. В іншому випадку шашлик може вийти сухий.
- Філе курки наріжте довгими смужками приблизно однакового розміру.
- Для додання чарівного смаку нашому м’ясу необхідний маринад. Для його приготування змішуємо олію, соєвий соус, цукор, коріандр, часник, пропущений через прес, сіль і перець.
- Нарізане філе нанизуємо на вимочені шпажки гармошкою. Скласти нанизане м’ясо в ємність і залити маринадом. В такому стані м’ясо повинно провести не менше двох годин. Краще відправити шашлички в холодильник.
- Розігріваємо духовку до 200 ° С. Замариноване м’ясо укладаємо в жаровню або широку сковорідку і відправляємо запікатися. Хвилин через 15-20 переверніть шашлички на іншу сторону і готуйте ще хвилин 15.
- Подавайте шашлички з салатом зі свіжих овочів і з зеленню.
Смачного!
Джерело:
mandarynka.com.ua