Рецепт швидкого приготування кабачків

Смачне овочеве асорті на сковорідці – це швидкий і простий сніданок, обід або вечеря. Страва буде соковитою, м’якою і смачною, відмінно підходить до м’ясних закусок – котлет або до стегенця, шашликів.

Інгредієнти:

  • кабачки і помідори по 2 шт;
  • цибуля і морква по 1 шт;
  • зелень, сіль, перець, часник.

Приготування:

  1. Кабачки краще вибирати молоді, щоб м’якоть була не переповнена великими насінням. А помідори беріть соковиті і м’ясисті, стиглі.
  2. Кабачки ріжемо кубиками і солимо, залишаємо на 10 хвилин.
  3. Помідори ріжемо шматочками. Цибулю – кубиками, моркву тремо на грубій терці.
  4. Зелень беріть будь-яку на свій смак і дрібно січемо. Часник також беріть в будь-якій кількості і подрібнюйте ножем.
  5. Цибулю і моркву обсмажуємо на сковорідці під кришкою 10 хвилин.
  6. Додаємо кабачки, перемішуємо і тушкуємо 15 хвилин під кришкою.
  7. Додаємо помідори, солимо і перчимо, перемішуємо.
  8. Додаємо часник і зелень, перемішуємо і тушкуємо 5 хвилин.

Подаю таке овочеве рагу гарячим до різних гарнірів і закусок. Якщо є бажання, можна зробити закуску гострішою, додавши дрібно нарізаний гострий перчик або перемелені суміш перців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: