Рецепт смачного сирного печива. Мама давно знайшла у журналі і досі користується

Один із старих, можна сказати, класичних рецептів печива на сирному тісті з яблуками. Здоба буде м’якою, ніжною, дуже ароматною та смачною.

Інгредієнти:

  • сир, 300 г
  • масло вершкове, 150 г
  • яйця, 2 шт
  • цукор, 100 г
  • яблука, 300 г
  • розпушувач, 2 ч. л
  • борошно, 300 г
  • пудра цукрова

Приготування:

  1. Яблука чистимо від шкірки та натираємо на великій тертці. Через 5 хвилин масу віджимаємо від соку, щоб він не зробив тісто занадто рідким.
  2. Розм’якшене вершкове масло змішуємо з цукром і віночком перетираємо до однорідності.
  3. Всипаємо яблучну масу та перемішуємо.
  4. Перебиваємо яйця з дрібкою солі і вливаємо в масу, перемішуємо.
  5. Борошно просіюємо і змішуємо з розпушувачем.
  6. В масу додаємо сир, перемішуємо та частинами вводимо борошно.
  7. Вимішуємо тісто, маса повинна бути м’якою та піддатливою.
  8. Деко застеляємо пергаментом.
  9. Руки змащуємо олією, відщипуємо по шматочку тіста і катаємо кульку, перетворюємо її на коржик і викладаємо на лист.
  10. Випікаємо при 180 градусах протягом 30 хвилин до рум’яності.Рецепт смачного сирного печива. Мама давно знайшла у журналі і досі користується

Печиво посипаємо цукровою пудрою та подаємо до столу. Завдяки сиру та яблукам, все виходить просто чудово, таке доповнення до чаю вам сподобається.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: