Рецепт смажених баклажанів зі спеціями. За смаком виходять як м’ясо!
від Denzhyttya
2 Жовтня, 2020
Смажені баклажани зі спеціями виходять неймовірно ароматні, апетитні і смачні. Особливо цей рецепт сподобається вегетаріанцям, адже баклажани на смак схожі на м’ясо!
Інгредієнти, які потрібні:
- Свіжі баклажани – 1 кг 200 г;
- Перець гострий від невеликого шматочка до цілого стручка;
- Часник – 5-10 зубців;
- Солодкий перець – 400 г;
- Цукор – 30 г;
- Харчовий оцет- 30 г;
- Кам’яна сіль – 1 чайна ложка;
- Олія соняшникова – 30 г.
Починаємо готувати:
Поріжте баклажани у вигляді кружків або скибочок. Посоліть їх, перемішайте і залиште на півгодини, потім промийте від солі і відіжміть зайву рідину.
На розігрітій сковорідці з олією обсмажте кружечки баклажанів до готового стану.
Подрібніть за допомогою м’ясорубки або блендера два види перцю і часник.
Залийте приготованим гострим соусом посмажені баклажани, додайте по 30 г цукру, оцту і посоліть.
Страву їдять відразу, але краще залишити її на кілька годин, щоб вони просочилися гострим соусом і стали ще смачніше.
Джерело:
mandarynka.com.ua