Рецепт зимового салату «Кучугури», який стане справжньою окрасою новорічного столу

Крім естетичного зовнішнього вигляду, салат відрізняється приголомшливим смаком. Незважаючи на простоту продуктів, страва виходить вишуканою і оригінальною. Всі інгредієнти доповнюють один одного, тому в результаті салат виходить ніжним і смачним. Основним продуктом є сардина, тому салат точно сподобається всім любителям риби.

Інгредієнти:

  • Сардини – 250 г
  • Сир – 100 г
  • Морква – 2 шт.
  • Картопля – 3 шт.
  • Перець – один червоного кольору
  • Цибуля ріпчаста – одна головка
  • Яйця – п’ять шт.
  • Часник – три зубці
  • Цибуля зелена – шість пір’їн
  • Сіль, перець в залежності від смаку
  • Майонез

Приготування:

  1. Зелену цибулю дрібно посічіть, а ріпчасту – наріжте маленькими кубиками.
  2. Перець розрізати навпіл, приберіть насіння і наріжте у вигляді кубиків невеликого розміру.
  3. Яйця зваріть, зніміть шкаралупу і розріжте навпіл. Вийміть жовтки, покладіть в глибокий посуд, додайте трішки майонезу, видавіть часник і перемішайте.
  4. Нафаршируйте  половинки білків отриманою масою з жовтків.
  5. З сардини злийте рідину, перекладіть консерви на тарілку і роздавіть виделкою.
  6. Моркву і картоплю натріть на крупну  тертку . Сир теж натріть тільки дрібно.

Тепер можна приступати до збору салату:

  • картопля + сіль + перець + змастити майонезом
  • морквина + сіль + перець + майонез
  • ріпчаста цибуля
  • сардина + сіточка з майонезу
  • солодкий перець
  • зелена цибуля
  • викладіть яйця начинкою вниз + майонезна сіточка
  • посипати сиром

Накрийте салат плівкою і помістіть в холодильник, щоб він настоявся. Потім дістаньте, зніміть плівку і можете подавати.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: