Рибний суп на швидку руку – детальний рецепт

Цей рецепт підійде для господині у якої мало вільного часу. Відмінно впишеться в повсякденне меню. Готується швидко, а виходить ситно і дуже смачно. Для супу краще використовувати консерву без томату, але тут все залежить від вашого смаку.

Інгредієнти:

  • 3 штуки картоплі
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 2 столові ложки рису
  • 1 банка консерви
  • 150 грам морської капусти
  • сіль перець
  • соняшникова олія
  • зелень

Приготування:

  1. Картоплю і цибулю очищаємо, а потім нарізаємо кубиком. Очищену моркву натираємо на тертці.
  2. У сковорідку наливаємо олію і кладемо цибулю з морквою. Все перемішуємо і обсмажуємо до м’якості.
  3. У каструлю наливаємо воду і доводимо до кипіння. Кладемо в неї рис і доводимо до кипіння. Варимо його до практично готового стану і додаємо картоплю. Варимо все разом ще 5-7 хвилин.
  4. Потім в суп додаємо рибну консерву і морську капусту. Відразу ж додаємо овочі, суп солимо і перчимо до смаку. Все добре перемішуємо і доводимо до кипіння. Варимо все разом ще 5-7 хвилин.
  5. У готовий суп додаємо подрібнену зелень, все перемішуємо, знімаємо з вогню і можна подавати до столу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: