Розлетілася зі столу моментально – дуже смачно: піца з кабачків без розкачування тіста
6 Липня, 2022
Ароматна, соковита і неймовірно смачна піца з кабачків (без розкачування тіста). Вся сім’я була в захваті – зі столу миттєво розлетілася!
Інгредієнти:
Для соусу
- Майонез – 1 столова ложка
- Часник – 1/2 зубчика
- Зелений базилік – 3-4 листочки
Для тіста
- Кабачки – 0,5 кілограма
- Сіль – 1/2 чайної ложки + 1/3 ч.л
- Яйце – 1 штука
- Сметана – 1 столова ложка
- Борошно – 5 столових ложок (з гіркою)
Для поверхні піци
- Сир – 100 грам
- Помідор
- Цибуля
- Ковбаса
Приготування:
- Кабачки очищаємо від шкірки та натираємо на великій тертці. Солимо і добре перемішуємо.
- У чисту миску кладемо майонез, додаємо подрібнений часник, базилік і розмішуємо.
- З натертих кабачків вичавлюємо зайву рідину і перекладаємо в чисту миску. Додаємо яйце, сметану та розмішуємо.
- Насипаємо борошно і перемішуємо.
- У сковороду наливаємо олію, викладаємо тісто, розрівнюємо по всьому дну і готуємо на повільному вогні.
- Коли поверхня затверділа і не липне до рук, перекладаємо на лист з пергаментом.
- Змащуємо соусом. посипаємо половиною натертого сиру. Викладаємо нарізані ковбасу, помідор та цибулю.
- Посипаємо сиром і випікаємо при 200 градусах (поки не розплавиться сир).
Смачного!
Джерело:
zhyttia.com.ua