Розлетілася зі столу моментально – дуже смачно: піца з кабачків без розкачування тіста

Ароматна, соковита і неймовірно смачна піца з кабачків (без розкачування тіста). Вся сім’я була в захваті – зі столу миттєво розлетілася!

Інгредієнти:

Для соусу

  • Майонез – 1 столова ложка
  • Часник – 1/2 зубчика
  • Зелений базилік – 3-4 листочки

Для тіста

  • Кабачки – 0,5 кілограма
  • Сіль – 1/2 чайної ложки + 1/3 ч.л
  • Яйце – 1 штука
  • Сметана – 1 столова ложка
  • Борошно – 5 столових ложок (з гіркою)

Для поверхні піци

  • Сир – 100 грам
  • Помідор
  • Цибуля
  • Ковбаса

Приготування:

  1. Кабачки очищаємо від шкірки та натираємо на великій тертці. Солимо і добре перемішуємо.Розлетілася зі столу моментально – дуже смачно: піца з кабачків без розкачування тіста
  2. У чисту миску кладемо майонез, додаємо подрібнений часник, базилік і розмішуємо.Розлетілася зі столу моментально – дуже смачно: піца з кабачків без розкачування тіста
  3. З натертих кабачків вичавлюємо зайву рідину і перекладаємо в чисту миску. Додаємо яйце, сметану та розмішуємо.Розлетілася зі столу моментально – дуже смачно: піца з кабачків без розкачування тіста
  4. Насипаємо борошно і перемішуємо.Розлетілася зі столу моментально – дуже смачно: піца з кабачків без розкачування тіста
  5. У сковороду наливаємо олію, викладаємо тісто, розрівнюємо по всьому дну і готуємо на повільному вогні.Розлетілася зі столу моментально – дуже смачно: піца з кабачків без розкачування тіста
  6. Коли поверхня затверділа і не липне до рук, перекладаємо на лист з пергаментом.Розлетілася зі столу моментально – дуже смачно: піца з кабачків без розкачування тіста
  7. Змащуємо соусом. посипаємо половиною натертого сиру. Викладаємо нарізані ковбасу, помідор та цибулю.Розлетілася зі столу моментально – дуже смачно: піца з кабачків без розкачування тіста
  8. Посипаємо сиром і випікаємо при 200 градусах (поки не розплавиться сир).

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: