Рулет із фаршу, подаю замість ковбаси. Рецепт випрошуватимуть усі
від Denzhyttya
24 Грудня, 2021
Рулет із фаршу. Можна подати в гарячому вигляді, як гаряче, з будь-яким гарніром, а в охолодженому вигляді подати як м’ясну нарізку. Я зазвичай роблю до вечері, а що залишається прибираю в холодильник і наступного дня є найсмачніша нарізка. Виходить дуже смачно і навіть гідно святкового столу.
Інгредієнти:
- курячий фарш – 700 г
- куряча печінка – 350 г
- сіль – 1 ч.л.
- яйце – 1 шт
- цибулина – 1-2 шт
- часник – 2-3 зуб
- хліб – 3-4 скибочки
- чорний перець – за смаком
- желатин швидкорозчинний – 10 г
Приготування:
- Курка у мене вагою 1 кг 800 гр, обрізаємо філе: грудку, зі стегон. Перекрутити і відміряти 700 грам фаршу.
- Хліб 4 скибочки заллємо водою і дамо набухнути, тепер хліб віджимаємо і перекручуємо до фаршу і відразу ж перекрутимо цибулю 1-2 цибулини, у мене цибуля дрібна тому беру 3 цибулини і 3 зубчики часнику.
- Беремо курячу печінку 350 грам, ріжемо .
- Додаємо печінку до фаршу, додаємо чайну ложку солі. Чорний перець за смаком і додаємо швидкорозчинний желатин 10 грам, беріть завжди перевірений желатин. Все добре перемішуємо.
- Беремо рукав для запікання, кладемо в нього фарш та формуємо ковбаску, зав’язуємо краї. Повинна вийти така заготовка.
- Рукав у духовці сам набуде потрібної форми, наша мета надати гарну форму майбутньому м’ясному хлібу.
- Ставимо в духовку, встановлюємо температуру 180 градусів на 60 хвилин.
Як пройде 60 хвилин, готово, тут на Ваш розсуд, якщо хочете подати як гаряче, діставайте, нарізайте і подавайте з будь-яким гарніром, якщо хочете подати як нарізку, залишайте в духовці до охолодження, потім в холодильник до повного охолодження.
Що я й зробила. Тепер коли він повністю охолонув, нарізаємо і подаємо цю смакоту до столу.
При мінімальних трудовитратах виходить дуже смачна страва, яку можна подати до обіду, вечері або святкового столу.
Джерело:
zhyttia.com.ua
Позначки