Рулетики з кабачків з сиром і часником: смачна літня страва
Рулетики з кабачків з сиром і часником – це неймовірно смачна і легка страва, саме така закуска і цінується в спеку. Сподобається смакота і вашим рідним, і у гостей викличе захоплення.
Склад продуктів
- два молодих кабачка з дрібним насінням;
- два плавлених сирка;
- два зубчики часнику;
- три стиглих помідора;
- одна столова ложка з гіркою майонезу;
- зелень і сіль – за смаком;
- рафінована соняшникова олія – для смаження.
Рулетики з кабачків з сиром і часником: покроковий процес приготування
Молоді кабачки ретельно промиваємо, обсушуємо паперовими рушниками і нарізаємо вздовж тонкими довгими смужками: звичайним гострим ножем або ножем для чищення овочів.
Кожну пластинку трохи солимо, а потім обсмажуємо в сковороді, з невеликою кількістю олії. Смажимо з двох сторін: до м’якості і красивого золотистого кольору.
Обсмажені кабачки знімаємо зі сковороди і перекладаємо на тарілку, застелену паперовими рушниками.
Добре охолоджені плавлені сирки натираємо на дрібній тертці.
Невеликий пучок зелені (у мене петрушка, але можна взяти будь-яку іншу, на ваш смак), дрібно січемо ножем і кладемо в миску з сирками.
Стиглі помідори середнього розміру нарізаємо невеликими скибочками.
У миску з сиром і зеленню додаємо пропущені через прес зубчики часнику, заправляємо все майонезом і перемішуємо.
Розпочинаємо формувати рулетики. Кабачок по всій довжині змащуємо сирною начинкою, на край кладемо 1-2 скибочки лимона і звертаємо в рулет.
Щоб подача страви була красивою і по-літньому яскравою, скористайтеся моєю ідеєю (на фото). Сервірувальну тарілку застеліть кольоровими листям салату, викладіть на них рулети і прикрасьте все помідорами чері або часточками звичайних помідорів.
Рулетики з кабачків з сиром і часником не тільки урізноманітнюють повсякденне меню, але і стануть чудовою прикрасою будь-якого свята. Рецепт неймовірно простий, продукти найдоступніші – але при цьому задоволення від закуски неможливо передати словами.