Запіканка з кабачків з бринзою і твердим сиром: простий рецепт

Запіканка з кабачків з бринзою і твердим сиром: простий рецепт

Запіканки відрізняються насиченістю смаків і простотою приготування, так само їх люблять діти. І якщо ваші діти не люблять овочі, то дана страва відмінний вихід із ситуації.

Необхідні продукти:

  • Кабачки – 1 кг
  • Бринза – 200 г
  • Сир твердий -150 г
  • Соняшникова олія – 100 г
  • Часник – 1 зубчик
  • Сіль
  • Чорний мелений перець.

Приготування запіканки

  1. Кабачки промити і нарізати грубими кружечками, поварити в киплячій підсоленій воді протягом 10 хвилин, відцідити і укласти на деко.
  2. Змішати терту бринзу з сиром. Злегка посолити і отриману масу викласти рівним шаром поверх кабачків. Зверху посипати перцем, нарізаним або у вигляді кашки часником, залити соняшниковою або оливковою олією і запікати в помірно гарячій духовій шафі приблизно 30-35 хвилин.
  3. Подавати страву необхідно теплою, прикрасивши зверху тертим сиром і зеленню за смаком. До запіканки можна приготувати соус зі сметани з часником і кінзою. Смачного.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: