Яєчний рулет із соковитою начинкою

Яєчний рулет – це закуска, яка дуже яскраво та цікаво виглядає на столі. З начинкою можна експериментувати! Сьогодні я готую яєчний рулет із вершковим сиром і слабосолоною фореллю.

Інгредієнти:

На деко розміром 30х22 см:

  • 5 яєць (С1)
  • 150 г натурального йогурту чи сметани
  • 1/2 червоного болгарського перцю

Начинка:

  • 180 г вершкового сиру
  • 130 г натурального йогурту
  • 3-4 гілочки кропу
  • 200 г слабосолоної форелі

Приготування:

  1. Яйця збиваємо до однорідної консистенції. Додаємо йогурт/сметану і все збиваємо до пишної піни.
  2. Дрібно нарізаємо болгарський перець, додаємо до яєчної суміші та перемішуємо.
  3. Якщо начинка у вас не дуже солона, то в яйця додайте трохи солі. Я не додаю, у мене солі у начинці достатньо.
  4. Форму для випікання застеліть антипригарним килимком або хорошим пергаментним папером. Виливаємо яєчну суміш. Випікаємо у духовці при 180 ° С близько 20 хвилин.Яєчний рулет із соковитою начинкою - незвичайна та дуже смачна закуска на ваш святковий стіл
  5. Дістаємо з духовки і даємо охолонути.Яєчний рулет із соковитою начинкою - незвичайна та дуже смачна закуска на ваш святковий стіл
  6. Для начинки перемішуємо сир з йогуртом до однорідної консистенції.
  7. Додаємо дрібно нарізаний кріп і перемішуємо.
  8. Розподіляємо сирну суміш з того боку яєчної основи, яка лежала на пергаменті.
  9. Зверху викладаємо нарізану слабосолону форель.
  10. Згортаємо рулет. Загортаємо його в пергамент, або в харчову плівку і прибираємо в холодильник на 1-2 години.Яєчний рулет із соковитою начинкою - незвичайна та дуже смачна закуска на ваш святковий стіл
  11. Готовий рулет нарізаємо на частини та подаємо до столу.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: