Риба під цибулею
від Denzhyttya
18 Вересня, 2021
На підготовку йде в три рази менше часу, ніж на котлети! І собівартість виходить нижче. Так чому ж не балувати себе і близьких соковитою рибкою під золотистою скоринкою?
Інгредієнти:
- Цибуля 2 шт.
- Філе білої риби 500 г
- Твердий сир 50 г
- сіль за смаком
- майонез за смаком
- Чорний перець (мелений) за смаком
Приготування:
- Поставте духовку розігріватися при 200 градусах і приступайте до приготування: дрібно наріжте цибулю і обсмажте її в рослинній олії до золотистого кольору.
- Змастіть деко олією і викладіть на нього шматочки риби так, щоб вони не стикалися. Посоліть і поперчіть їх.
- Розподіліть поверх риби смажену цибулю, змастіть цибульний шар майонезом і присипте натертим сиром (краще брати пармезан).
- Випікайте рибу під цибулею в розігрітій духовці 15 хвилин.
Цей рецепт за дві секунди перетворюється в дієтичний, варто тільки замінити майонез грецьким йогуртом. Точно так само можна замінити його вершковим сиром. Все залежить від того , що у вашому холодильнику. Але одне залишиться незмінним: риба під цибулею виразно стане вашою фавориткою.
Смачного!
Через:
sovkusom.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya