Салат без майонезу на кожен день. Такий салат ви точно не бачили

Овочеве асорті виходить просто чудовим, дуже смачним, ароматним і свіжим. Головне, вибрати стиглі овочі, щоб були соковитими.

Інгредієнти:

  • перець солодкий
  • капуста
  • цибуля

Приготування:

  1. Капусту тонко шаткуємо, солимо і переминаємо руками, щоб вона стала м’якше.
  2. Цибулю ріжемо тонкими півкільцями.
  3. Солодкий перець вибирайте соковитий і м’ясистий, ріжемо соломкою. Часник дрібно.
  4. Морква тремо на тертці для корейської моркви.
  5. Олію соняшникову нагріваємо і обсмажуємо цибулю, потім додаємо часник і солодкий перець, перемішуємо і всипаємо моркву.
  6. Готуємо протягом 5 хвилин, додаємо в капусту і перемішуємо. Всипаємо нарізану зелень.
  7. Відварний буряк ріжемо соломкою і змішуємо з салатом. Солимо за смаком і перчимо.
  8. Можна відправити салат остигати в холодильник або відразу подаємо до столу.

Смак і аромат незвичайні, але виходить смачно, прекрасно підходить до різних м’ясних і рибних страв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: